Profil                                         

 
 

Virksomhedsprofil

*** 70 års jubilæum i 2012 ***

Virksomheden E.H.Henriksen ApS blev i 1942 grundlagt som et privat firma af Erik H. Henriksen og havde dengang domicil på Iraels Plads.

Da Københavns nye grønttorv i 1958 blev en realitet i Valby flyttede firmaet med til de nye og tidssvarende lokaler.

Vi var et af Danmarks første egentlige cateringfirmaer og leverede allerede dengang til de første danske plejehjem og andre institutioner i kommunalt og amtsligt regi.

Blandt andet har vi haft fornøjelsen af et godt samarbejde med nogle kommuner i mere end 20 år, og vi har derfor en omfattende ekspertise på området.

I 1985 ændrede vi firmaets profil, idet det blev omdannet til et anpartsselskab med sønnen Hans H. Henriksen som daglig leder, hvilken position han stadig udfylder.

Denne ændring skyldtes dels, at der skulle nye kræfter til i ledelsen og at generationsskiftet skulle sikres, dels at kommunens institutioner ekspanderede, og endelig at moderne virksomhedsledelse skulle implementeres.

Der lægges dog stadig vægt på kvalitet, rettidig levering og markedsføring af et bredt sortiment af dansk og udenlandsk frugt og grønt samt blomster.
I vore fortsatte bestræbelser indgår naturligvis også vigtigheden af en effektiv betjening af alle vore kunder, og ovenstående er en garanti for en handelspartner med et stort markeds- og branchekendskab, hvor optimal service indgår som en selvfølge.

 

Copyright © 2012  E.H.Henriksen · Tlf. 3630 3425 · info@ehhenriksen.dk